Najnovšie recenzie zo sekcie Pitné vaky
- Kvalita od Camelbak
- Chybajuci mechanizmus na susenie vaku ako to bolo na starsom modeli
Produkt celkom fajn až na tu hadičku neviem či koli tomu obalu ale po čase aj ked sa čistí ostanostanú tam škvrny a pôsobí to dosť zle mozno aj materiálom, škoda že sa neda dokúpiť len ako náhradná hadica, vak je super.
- Mám aj batoh, do ktorého vložím vak s vodou. Pohodlné pitie, som spokojná
Skvelá vec
- Obrovská kapacita
- Zaberá málo miesta
- Veľmi praktický
- Nič
Super vak na vodu! Objem má 3l ale vojde sa doň podľa mňa aj 3,5l bez problémov!
Voda nechutí za gumov ani plastom, hadica na vodu je dosť dlhá, dobré sa z nej pije.
Určite odporúčam!
- kvalitné, perfektné
- Super,výborne sa plní
Ak beháte dlho a v kopcoch tak je to
najlepšie do čoho investovať.
AQUA-TEX 2l
Milan
Pridané: 28. decembra 2025
(naposledy upravené 28. decembra 2025)
Zakúpený v Military range - army shop
Som veľmi spokojný.
- Nepoužiteľné..nevedel som to otvoriť tak, aby bolo možné napustiť vodu
- Prišlo to zabalené tak chatrne, že som myslel že je to už odbalené. Čo horšie, bez návodu na použitie. Zdanlivo jednoduchá vec. Ale pokiaľ ju nedokážete otvoriť a naliať vodu, je ten návod viac ako potrebný. Násilím som to rozhodne nechcel skúšať
- Plní účel, cena super
Vyskúšané a perfektne funguje! Aj sa dá obsluhovať.
- lahka udrzba a naplnenie
- spevneny v strede
- Prakticky výrobok
- Nevytopil mi batoh, na rozdiel od predchodcu tej istej značky a objemu, ale so skrutkovacím uzáverom.
- Uzáver s rúčkou je praktický.
- Dá sa ľahko vyčistiť zvnútra, lebo to je v podstate sáčok so zhybom hore, hadičkou napojenou dole a vrchným uzáverom.
- Ľahký.
- Prázdny zaberá minimum miesta.
- Nekompatibilný s úchytom na hydrovak v batohoch Osprey.
- Plní sa ťažšie než hydrovaky so skrutkovacím uzáverom.
- Treba dávať pozor na správne zasunutie uzáveru pri zatváraní.
Fajn hydrovak, robí, čo má a nerobí, čo nemá :)
- Source
- Nedá sa odpojiť hadica
Sklamanie, treba trochu priplatiť a za cca 30 € kúpiť lepší, aby sa dala odpájať hadička, inak sa to bude blbo čistiť ako toto.
- Rychlospojka
- Kvalitný materiál
- Veľký otvor
- Antibakteriálne
- Krytka na náustok
- Ťažko odvetrať hadicku
Otvor je dostatočne veľký a praktický- bez problémov sa doň zmestí ruka, takže sa vak ľahko čistí. Rýchlospojka na hadičke je pevná a zároveň jednoducho odnímateľná aj pri plnom vaku. Hadička je dlhá a hrubšia, čo síce sťažuje čistenie (zvyknú v nej zostávať kvapky), ale to je bežné pri všetkých hydrovakoch. Náustok má príjemný silikónový povrch, pôsobí kvalitne a je komfortný pri kontakte s ústami. Nechýba ani uzáver náustku a možnosť regulovať prietok vody.
Zatiaľ napustená len raz- náustok zatiaľ nezapácha
- lepsie ako flase a nezavadza tak v ruksaku
- oproti iným značkám si treba dokúpiť krytku sosáka
- Rýchly prístup k vode
- nemusím nosiť fľašku so sebou
Zobrazujem 1 - 20 zo 223 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...12 Ďalšie »